Geschreven door 17:05 Nieuws, Vacatures

Gezocht: Medewerk(st)er Huiskamer (20-10, Den Bosch)

In het Moederhuis van de Congregatie (Dochters van Maria en Joseph) in hartje Den Bosch is per direct een vacature voor een Medewerk(st)er Huiskamer voor 20 uur gemiddeld per week (55,56%).

De functie
In de huiskamer worden Zusters met een somatische en/of psycho-geriatrische achtergrond met extra zorg en aandacht ontvangen. Als medewerker Huiskamer begeleid en ondersteun je de Zusters bij het ontbijt en de warme middagmaaltijd. Daarnaast probeer je de sfeer in de huiskamer zo optimaal mogelijk te maken en aan de wensen en behoeften van de Zusters tegemoet te komen. Het kan hier gaan om zowel individuele wensen als een groepsactiviteit. Het welzijn van de Zusters staat hierbij centraal. De Huiskamer is 7 dagen per week open van 07:00 tot 13:00 uur (zondag tot 11:00 uur).  

Wat breng jij mee om deze functie goed te kunnen vervullen  

  • Je bent in het bezit van het diploma Helpende (niveau 2) en je hebt affiniteit met en respect voor oudere religieuzen. Je bent vriendelijk en representatief, en maakt gemakkelijk contact. 
  • Je hart ligt bij het werken met ouderen en je kunt geduldig luisteren naar de wensen van de Zusters. Jouw levenservaring en inlevingsvermogen zorgen ervoor dat je snel de juiste begeleiding kunt bieden.
  • Je hebt een positieve instelling en kan waar nodig improviseren. Je bent in staat om de Huiskamer gezellig in te richten en je hebt een positieve invloed op de sfeer. Je bent stressbestendig en weet raad als verschillende zaken op hetzelfde moment je aandacht vragen.
  • Je bent inzetbaar op alle dagen van de week inclusief het weekend.

Wij bieden
Een leuke afwisselende baan in een bijzondere werkomgeving. De CAO-VVT is van toepassing. Het salaris bedraagt voor 20 uur per week, afhankelijk van ervaring, minimaal € 1.002,21 en  maximaal € 1.378,61 (FWG 25). 

Meer informatie
Bel Ans Schoenmakers, teamleider Zorg, voor meer informatie over de functie. Wil je meer weten over het werken in een klooster, bel dan met Pien Middeldorp, coördinator P&O. Je kunt beiden bereiken via 073 6904 500. 

Interesse?
Laat uiterlijk 20 oktober weten dat je belangstelling hebt. Stuur een inspirerende motivatiebrief en je cv per e-mail: vacatures@congregatiedmj.nl. De gesprekken vinden plaats op 22 en 27 oktober. We zien uit naar je reactie!  

Bron: KNR

Congregatie Dochters van Maria en Joseph
Papenhulst 5, 5211 LC ’s-Hertogenbosch, T 073 6904 500, vacatures@congregatiedmj.nl

(Visited 130 times, 1 visits today)
Sluiten