Geschreven door 10:04 Agenda

Opening Kloosterjaar Brabant 2021 is op 10 februari

Kloosterlingen, muzikanten, historici en theatermakers werken aan een bijzonder programma dat in 2021 het levenslicht zal zien: Kloosterjaar Brabant 2021. Het kloosterjaar wordt feestelijk geopend op 10 februari 2021. Save the date!

In het Kloosterjaar Brabant gaan we wandelen, leren, bezinnen en op verkenning. Maar voordat we het grote publiek deelgenoot maken van het verhaal van het Brabantse kloosterleven, openen we het kloosterjaar op woensdag 10 februari van 14.00 – 15.00 uur in Klooster Sint Agatha. Dat doen we, voor zover het coronavirus het toelaat, met een klein aantal genodigden ter plaatse en met zoveel mogelijk betrokkenen online. We nodigen jullie uit om dit evenement via een livestream bij te wonen.

Meldt u zich aan door voor 25 januari 2021 uw naam, adres en emailadres te mailen naar openingkloosterleven@brabant.nl. U ontvangt van ons een inloglink en een aardigheidje om de opening op afstand toch in gezamenlijkheid vorm te geven. We hopen dat u erbij bent op 10 februari. Komende nieuwsbrieven zullen we steeds iets vertellen over alle initiatieven en activiteiten tijdens het Brabants Kloosterjaar.

Bron/foto: Brabantskloosterleven.nl

(Visited 119 times, 1 visits today)
Sluiten