Geschreven door 08:52 Vacatures

Stadsklooster Haarlem zoekt Medewerker marketing & communicatie

Stadsklooster Haarlem heeft per 1 juli ruimte voor een Medewerker marketing & communicatie voor 2 dagen per week.

Stadsklooster Haarlem (SKH) is een initiatief van verschillende (religieuze) partijen in Haarlem met als uitvoeringsorganisatie Stichting Kerk Zonder Grenzen.

SKH heeft al een bescheiden start gemaakt en het is onze droom dat vanaf seizoen 2021-2022 heel Haarlem SKH leert kennen als impactvolle beweging. We hebben dan een prachtige programmering op het gebied van spiritualiteit met de pijlers stilte, aandacht en schoonheid, op verschillende plekken in de stad. We trappen feestelijk af op zaterdag 11 september 2021.

Je maakt deel uit van een klein team. Je valt onder de projectleider en werkt nauw samen met de office medewerker. We werken vanuit een prachtige plek aan de Oude Groenmarkt in Haarlem, onder de vleugels van de Grote- of St. Bavokerk.

Wij zoeken een fijne, betrokken, bevlogen collega die graag zijn/ haar steentje bijdraagt aan het groot maken van Stadsklooster Haarlem. Iemand die het leuk vindt om te bouwen en mee te groeien en die met ons voelt dat de behoefte aan spirituele verdieping en stilte groot is in de stad.

Lees hier verder (sluitingsdatum is 6 juni a.s.).

Bron: Stadsklooster Haarlem

(Visited 163 times, 1 visits today)
Sluiten