Geschreven door 10:29 Boeken

Win nu een exemplaar van ‘Non in de bus’!

Recent is verschenen bij Ark Media het boek Non in de bus – De weg van een jonge vrouw naar het kloosterleven van Nadia Kroon verschenen.

Wilt u kans maken op een gratis exemplaar? Stuur dan voor 30 november een mail naar de redactie van KloosterKracht via info@kloosterkracht.nl met als onderwerp ‘Non in de bus’, aangevuld met uw naam en uw postadres. Onder de inzendingen zullen meerdere exemplaren worden verloot. Alleen de winnaars krijgen uiterlijk 2 december a.s. per mail bericht.

Over het boek
Wanneer een jonge protestantse theologiestudent voor het eerst een christelijk klooster bezoekt, verandert haar leven voorgoed. Gegrepen door een traditie van stille contemplatie en bescheiden gastvrijheid, maakt ze talloze reizen om deze leefwereld beter te leren kennen.

Jaren later, terwijl ze grootschalige missionaire evenementen organiseert in de drukke Haarlemse binnenstad, wordt het verlangen naar stilte en inkeer steeds sterker. Terwijl ze worstelt met haar roeping, zelfs na haar intrede in een katholieke orde, ontdekt ze: als je de parel wilt hebben, moet je bereid zijn al het andere te verkopen. Dan vind je een schat die in pracht alles te boven gaat.

Non in de bus geeft een uniek kijkje in de ziel van een moderne jonge vrouw die God zoekt en haar leven daar helemaal voor omgooit.

Over de auteur
Nadia Kroon (1989) heeft theologie gestudeerd aan de Christelijke Hogeschool Ede en de Vrije Universiteit. Daarna werkte ze zeven jaar als missionair werker in Haarlem, waar ze met collega’s het pioniersproject ‘Stadsklooster Haarlem’ opzette. In 2018 trad ze gedurende anderhalf jaar in bij de zusters Augustinessen van Sint Monica. Nu oriënteert ze zich op een vorm van kloosterleven met nog meer stilte en contemplatie.

Boekgegevens
Auteur: Nadia Kroon | Titel: Non in de bus – De weg van een jonge vrouw naar het kloosterleven | Uitgever: Ark Media | Aantal pagina’s: 160 | Prijs: € 16,90 | Klik hier voor meer info.

Bron: KloosterKracht

(Visited 221 times, 1 visits today)
Sluiten