Geschreven door 17:54 Agenda, Nieuws

4 juni: Abdijdialoog voor boeren en tuinders

Boer of tuinder. Het mooiste beroep! Maar wel één met grote uitdagingen en onzekerheden. In deze mooie sector komt er veel op ons af: stikstof, water, klimaat, natuurdoelstellingen, de gebiedsgerichte aanpak, het landbouwakkoord. Het is in deze tijden belangrijk om oog en oor te blijven hebben voor elkaar. Op zondag 4 juni (van 14.00-15.30 uur) wordt in de Abdij van Berne in Heeswijk-Dinther daarom een speciale abdijdialoog georganiseerd voor boeren en tuinders.

Graag staan we tijdens deze bijeenkomst met jou als boer of tuinder stil bij de mens achter de boer en tuinder. Hoe zoek en vind je je weg hierin voor jezelf en jouw bedrijf dat generaties lang in de familie is? Wat doen alle veranderingen en uitdagingen met jou?

Programma 4 juni 2023
– ‘Hart onder de riem’ door abt Denis Hendrickx
– ‘In welke werkelijkheid leven we’ door Frederike Praasterink
– Samen in gesprek in kleine groepjes onder leiding van met Michael Kuhn (Abdij van Berne), Carmen van Dam (LTO Academie) en Marloes Vermeer (Waarde van het land)

We nodigen je uit samen met gelijkgestemden in gesprek te gaan. Je verhaal vertellen, steun vinden bij elkaar en elkaar versterken in deze turbulente tijden. Bespreken hoe jij denkt over de toekomst van je bedrijf. Aangeven wat je nodig hebt als ondernemer, maar vooral als mens. Erkenning, herkenning en inspiratie vinden bij elkaar.

Praktische informatie:
Voel je welkom tijdens deze bijeenkomst. Aanvang: 14.00 uur. Einde: 15.30 uur. Deelname is gratis, maar meld je vooraf aan via onderstaand aanmeldformulier of via webmaster@abdijvanberne.nl.
We bieden je graag de mogelijkheid om een vervolg te geven aan deze bijeenkomst. Daar vertellen we je 4 juni graag meer over.

De abdijdialoog wordt georganiseerd door de Abdij van Berne, Waarde van het Land, HAS en ZLTO/LTO Academie.

(Visited 12 times, 1 visits today)
Sluiten