Geschreven door 16:14 Vacatures

Bestuurssecretaris voor Erfgoed Broederscongregatie Amsterdam

Het bestuur van Erfgoed Broederscongregatie Amsterdam zoekt een Bestuurssecretaris voor 12 tot 15 uur per week.

De kerkelijke instelling Erfgoed Broederscongregatie Amsterdam in Voorhout is de rechtspersoon die het bezit van de congregatie Broeders Onze Lieve Vrouw van Zeven Smarten beheert en deze instelling heeft als taak de broeders van een goede oude dag te voorzien. In de toekomst (als er geen broeders meer in leven zijn) zal deze instelling het materieel erfgoed van de broeders verder beheren ter financiële ondersteuning van het oorspronkelijke doel van de congregatie, te weten het aanbieden en toegankelijk maken van onderwijs. De Stichting Buitenplaats Nieuw Schoonoord *(BNS) is als serviceorganisatie verbonden aan Erfgoed Broederscongregatie voor bijvoorbeeld het verzorgen van maaltijden en het innen van huur en de contacten met de andere bewoners op het terrein.

De bestuurssecretaris maakt deel uit van het bestuur van de kerkelijke instelling en ontvangt hiertoe bij gebleken geschiktheid een benoeming van de bisschop van Rotterdam.
Gezamenlijk met de andere bestuursleden geeft hij/zij leiding aan de medewerkers van de organisatie.
Voor de kleine communiteit van eigen broeders en andere religieuzen, alsmede priesters van de bisdommen Rotterdam en Haarlem-Amsterdam wordt op het terrein van Buitenplaats Nieuw Schoonoord in Voorhout een rustige en comfortabele woonplek geboden.
De woningen van de BNS bestaan uit verschillende units met appartementen en een hoofdgebouw waar ook hoogwaardige zorg kan worden geleverd.

Meer informatie over de functie is verkrijgbaar bij de heer Cees Backer door het sturen van een e-mail.
Zie het functieprofiel via deze link.
Beloning is overeenkomstig de zwaarte van de functie.
Een freelance overeenkomst is bespreekbaar.

Sollicitaties kunt u tot 5 juli 2024 richten aan het e-mailadres: erfgoedsecretarisvacature@gmail.com.

Bron: Erfgoed Broederscongregatie Amsterdam

(Visited 33 times, 1 visits today)
Sluiten