Geschreven door 17:41 Nieuws

Nieuwe website voor KNR

Eerder deze week is de geheel vernieuwde website van de Konferentie Nederlandse Religieuzen (KNR) online gegaan. Zie www.knr.nl.

De oude site was technisch verouderd. Afgelopen jaar is gewerkt aan een geheel nieuwe site met een nieuwe uitstraling. De site is gericht op verschillende groepen. Voor de besturen en religieuzen is de vertrouwde informatie rond financieel-economische vragen, het draaiboek voltooiing en veel andere informatie uiteraard terug te vinden.

De site is echter ook bedoeld voor niet-religieuzen. Via de website wil de KNR geïnteresseerden vertellen over wat religieus leven vandaag de dag inhoudt. Daarvoor zijn de tabbladen religieus werk en religieus leven, maar ook het onderdeel veel gestelde vragen en een woordenlijst. Ook is er informatie te vinden over roeping, een overzicht van gastenverblijven, bezinningscentra en klooster- en abdijwinkels. Tevens biedt de site een overzicht van alle aangesloten religieuze instituten. Ook de nieuwsberichten en de agenda komen terug op deze nieuwe website.

Met de nieuwe website hoopt de KNR weer klaar te zijn voor de toekomst.

Bron: KNR | Foto: KNR/KloosterKracht

(Visited 242 times, 1 visits today)
Sluiten